Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?
Hoofdmenu > Actuele Reisinformatie >  Vulkaanuitbarsting Indonesie
Vulkaanuitbarsting Indonesie

Update: 10 juli 2015

Vlieg jij vandaag of morgen naar Denpasar Bali, Lombok International Airport, Blimbingsari Airport of Notohadinegoro airport? Neem dan contact op met ons Contact Center voor meer informatie.

Staat je reis later gepland, houd dan de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt in de gaten.

Als gevolg van de uitbarsting van de Mount Raung vulkaan in Oost-Java heeft het Indonesische Ministerie van Transport de bovenstaande luchthavens gesloten tot 10 juli 2015, 21.30 uur (lokale tijd). Als gevolg hiervan zijn vluchten geannuleerd.