Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?
Hoofdmenu > Top 10 meest gestelde vragen >  3. Hoe kan ik online inchecken bij Ryanair?
3. Hoe kan ik online inchecken bij Ryanair?

Antwoord

Online Inchecken

Vanaf 30 dagen voor vertrek kunt u online inchecken bij Ryan Air.
De online incheckprocedure van Ryan Air werkt als volgt:

1. Ga naar www.ryanair.com en klik op "Manage Booking" en vervolgens op Online Check in
2. Kies voor optie 1
3. Vul uw reserveringsnummer in en het e-mailadres wat op uw boekingsbevestiging staat. Het e-mail adres eindigt op @mytripandmore.nl. U vult dus niet uw privé e-mailadres in
4. Selecteer de vertrekplaats en eindbestemming
5. Klik op Online Check in

LET OP: GEBRUIK IN GEEN GEVAL UW PERSOONLIJKE EMAILADRES, HIERMEE KUNT U NAMELIJK NIET ONLINE INCHECKEN!

Indien u niet online incheckt rekent Ryanair hoge kosten op de luchthaven. Indien het u niet lukt om online in te checken dan helpen wij u graag.